Как да промените живота си с Interpolezno.com

Има много налични да промените живота си към по-добро. Ако искате за начало може да опитате с тези техники:

Мислете позитивно

Няма да отречете, че трябва да мислите позитивно? Какво свършва всичко, което мислите, че се случва в сънищата? Затова винаги, независимо какво се случва, трябва да мислите за доброто! Лесно е да се каже и толкова трудно да се направи? Нищо подобно! Има няколко техники за освобождаване от негативни мисли. Най-простото и ефективно е рязането.

Щом се замислите за нещо лошо – например, че вашият самолет няма да кацне – веднага си представете ножици, „отсечете“ отрицателната им мисъл и я заменете с нова: тук лежите на Лазурния бряг, имате невероятна фигура и модерен бански…

Съвременният мачо е мъж с коктейл в ръка се усмихва на вас, показвайки 6-те му белоснежни зъба, а сега пилотът обявява: „Нашият самолет кацна в.,.“

В огъня по изключение!

Всички имаме проблясъци на гняв. Тогава не можем да сдържаме емоциите и отиваме при нашите близки, деца, родители, подчинени, дори случайни хора.

Колкото и странно да изглежда, гневът има химическа основа. Той е в състояние да се натрупва в тялото и има нужда от изход.

Гневът прищипва тялото ни, неговото „присъствие“ често се открива в шията, раменете, основата на черепа.

Най-лесният начин да се отървете от редовния гняв е да правите физически упражнения и да правите масаж или само масаж. Ако разберете, че сега крещите на някого, вместо да се подчинявате на инстинктите си, поемете дълбоко въздух, вдишвайте, вдишвайте бързо, бързо, след това направете няколко издърпвания нагоре и настрани, няколко завоя, клякайте 50 пъти. Сами ще се уверите, че това е страхотно.

Спестете енергия

Не става въпрос за електричество, което става все по-скъпо, така че изисква спестявания. Става въпрос за много по-ценна енергия – вашата собствена. Тя е тази, която е отговорна за вашия имунитет и здраве, за отношенията с противоположния пол, в които има постоянен обмен на енергия и в които е толкова важно да давате, защото ако не давате нищо, тогава няма връзка. Необходима е енергия за работа, за действие. Дори да направите супа.

Най-лесният начин да бъдете винаги енергично запълнени е да не губите енергия, а да я натрупате в себе си. Ето десет „места“, където енергията ни се изразходва напразно: празен разговор, социални мрежи с телевизор, собствени деца (следователно, бавачка не е лукс, а необходимост), нелюбим партньор и принудителен секс, лъжа (да не се бърка с фантазията), агресия и т.н. прекалено силни емоции (независимо дали са положителни или отрицателни), рутина, метрополия (избухнете извън града поне за уикенда) и негодувание.

Отървете се от всичко това или поне сведете до минимум присъствието му във вашия живот. И още един съвет да промените живота си към по-добро: жените са изпълнени с енергия от природата и чрез творчеството. Следователно ходете и правете.

Как да се държим на пикник.

Изкуството на семейните преговори

Нервният, неприятен климат у дома, както знаете, не допринася за успех, за кариера или за печелене на пари.

Освен това децата страдат и страдат от родителски грижи. Ето защо, ако семейството ви е в затруднение, поставете си цел и отделете време (може би дори 90 дни) за нормализиране на отношенията.

Това е почти винаги възможно, освен ако съпругът (съпругата) не е пристрастен към наркотици или алкохол. Освен това е необходимо да се установи не само домашен, но и сексуален живот. Инициаторът на преговорите трябва да бъде жена. Защитавайки своята гледна точка, използвайте основното оръжие на реториката-аргументи, а не емоции. Мъжете са безсилни, пред това, защото основната особеност на по-силния пол е способността да разсъждава разумно.

Чувствайте се добре и обичайте себе си!

Това е най-важният момент – да обичаш себе си. На първо място, спрете да критикувате себе си. Вие сте идеални – с тази фигура, навици, действия, способности. Да, вие сте това, което сте. И сте красиви – сега, на тази възраст, в този организъм, в този град, в този апартамент. Отърви се от самосъжалението. Чувствате ли се нещастни, изоставени, забравени от всички, безполезни за никого? Изключвайте такива мисли. Винаги, при всяко състояние, при каквито и да е обстоятелства, бъдете на върха, уверени, щастливи, самодостатъчни и здрави. Хвалете се по-често. Одобрете своите действия. Огледайте се в огледалото и повторете – „Аз съм красив/а“.

Открийте „Тайните на щастието“ – така че отношенията ви половинката да носят щастие!