дамска мода

Как да изберете дрехите, които харесвате

Някои може да са истински специалисти в избора на дрехи. За други обаче пазаруването на дрехи си е истинско мъчение. Ако и вие се отнасяте към втората група, то научете се как да избирате дрехите, които харесвате.

Късо елече – не е задължително, но ако искате индивидуалност, то това е вашето решение. С късо елече, отрупано с декоративни мотиви може да се облечете върху тениска, потник, туника или памучна риза. Дори не е задължително да сте спортно-елегантно облечени. Може да комбинирате с широк панталон за офис дрес кода или със спортен сафари панталон в светлосиво или светло бежово, или цвят каке.

Пола – тук предложенията са две и отново се определят от формата на тялото. За по-стройните дами се разрешават модели с по-къси дължини. Идеална може да е скроената на осем парчета пола, която създава усещане за височина. За по-ниските и набити жени, модели поли малко под коляното са чудесен избор. Те прикриват идеално по-пълните крака и са практични за носене.

Риза – класическият модел е точното решение за офис средата, но сега него може да вмъкнете и в ежедневието. Изберете традиционна мъжка риза в дамски размер или съчетайте един номер по-голям от вашия с клин и колан на кръста.

Гащеризонът – това си остава една от най-удобните дрехи, както за лятото, така и за по-пълни дами или бременни жени. С нея свободно може да излезете на разходка, на пазаруване, на пикник и да изглеждате винаги романтични авантюристки.

Роклята – моделите рокли с А-форма навяват за леко скандинавско излъчване. Ако към тях има воали, подобна рокля може да изглежда романтична. Ако към целия арсенал добавите шапка и шал, то определено ще бъдете модерни с роклите на руен.

За разходка из града може да грабнете qketa za jeni, чифт дънки, към който смело да добавите маратонки, велурен ботуш, сандал и незаменимите аксесоари – чанта и шал.